Konfirmationsbilleder

Konfirmationsbilleder

De unge konfirmander går naturligvis op i, hvordan de ser ud på deres store dag. De har nøje udvalgt tøjet, og pigerne har måske fået sat hår – derfor betyder det rigtig meget, at de også får nogle gode billeder, hvor de ser flotte ud og hvor de selv har været med til at bestemme stilen i billedet.

Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder Konfirmationsbilleder

Konfirmationsbilleder, der består teenage-testen

Hvis man vil sikre sig flotte og specielle konfirmationsbilleder, kan det være en god idé med en tur til en fotograf. Ofte bliver billederne af konfirmanden sendt ud som takkekort til gæsterne og hængt op i hjemmet. De fleste teenagere kan (næsten) ikke forestille sig noget værre end et portræt, som man bare slet ikke er tilfreds med. Og som ovenikøbet bliver sendt ud til folk og hængt op på væggen i stuen. Vi sørger for, at I undgår den situation og i stedet får billeder, som alle er tilfredse med.

I dag er konfirmationsbilleder enkle og rå i stilen. Konfirmanden vil ikke altid kun smile sødt på billederne. Det handler også om at få det rigtige udtryk i øjnene og den rette attitude frem. Lad os sammen lave noget særligt og anderledes, der viser konfirmanden, som han eller hun gerne vil ses.

Gør konfirmationsfotograferingen til en oplevelse i sig selv

Det kan være svært at klemme turen til fotografen ind på selve dagen, så man kan lige så godt få taget billederne en anden dag, hvor man har bedre tid. Hvis man vil have en fotoserie med mere variation i billederne, kan man aftale med fotografen, at man også tager andendagstøjet med og bliver fotograferet i begge outfits.

Ud over bedre tid og mulighed for også at blive fotograferet i andendagstøjet, er der flere fordele ved at blive fotograferet en anden dag end selve konfirmationsdagen. Vores studies placering i Horsens midtby giver gode muligheder som fx:

  • Hyggedag med fotografering, shopping, cafébesøg for hele familien
  • Mor/datter-dag, hvor mor kan agere stylist
  • Sjov venne- eller venindedag, hvor I er flere, der bliver fotograferet

Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid til konfirmandfotografering.

 

bubblemedia