Månedsbilleder

Månedsbilleder

Når man har små børn, opdager man for alvor, hvor hurtigt tiden går og hvor hurtigt de vokser. Ved at tage et billede hver måned af barnets første leveår kan du ’dokumentere’ barnets udvikling. Til stor glæde for både dig som forælder og for barnet senere. Ved at lade os tage billederne er du sikker på at få skarpe billeder i god kvalitet.

Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder

Mit første år – en serie på 12 billeder

Det første leveår udvikler et barn sig hurtigst og mest markant, og gennem et år tager vi billeder hver måned i et forløb, som viser udviklingen bedre end noget andet. Det kan komme til udtryk i, at barnet fx:

  • kan ligge på maven
  • har lært at sidde
  • kan kravle
  • undersøger og tager fat i fødder
  • kan stå op

Vi har masser af spændende rekvisitter til opstilling, så I kan vælge mellem forskellige udtryk i fotoet. Hvis barnet har en yndlingsbamse eller favorit legetøj, kan I også tage det med. Det er sjovt at kigge på og tale om, når barnet bliver ældre.

Pris for månedsbilleder

Kun kr. 175 pr. gang

Du får i alt 12 stk. 9x12 billeder – inkl. 1 stk. 18x24 gratis ved afsluttet forløb.

Månedsbillederne kan leveres løse eller i en mappe. Søskende må gerne være med på ét af billederne.

Fotostudiet ligger i Horsens midtby, og der er gratis parkering lige ved døren. Vi har puslebord, blespand og mikroovn til opvarmning af mælk, og der er plads til barnevogn. 


Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid til månedsfotografering af den lille guldklump.

 

bubblemedia