Newborn

Newborn

Få et billede af din lille nyfødte baby, der fanger den helt særlige stemning, der er omkring en nyfødt. Kom ned i studiet med den lille inden for de første syv dage efter fødslen – så får du fotograferingen og 1 stk. 9x12 billede helt gratis.

Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn Newborn

GRATIS portræt af newborn – der er intet som et billede af en nyfødt baby

Det er svært at holde fast i hvert minde og specielt med så fantastisk en begivenhed, som når en lille ny kommer til verden. Derfor tilbyder vi at få taget et godt billede af jeres newborn. Babybilledet skal tages inden for de første 7 dage efter fødslen, så vi kan fange den særlige stemning, der er over en nyfødt.

Få fotograferingen og 1 stk. 9x12 helt gratis!

Billedet af din nyfødte baby bliver et minde for livet

Den første uge med den lille ny er helt særlig, og den går alt for stærkt. Babyen vokser så hurtigt, at man næsten ikke kan følge med. Og pludselig har man glemt, hvor lille han eller hun var. Derfor er billedet af den nyfødte et fantastisk minde om den allerførste tid – som du endda kan få gratis.

Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid.

Tilbuddet om et gratis billede af newborn gælder de 7 første dage efter fødslen, hvor der er muligheder for spændende billeder. Vi afsætter god tid til det, så den lille både kan få mad og blive skiftet. Mange vil gerne have et billede, hvor babyen sover, og derfor tager vi os god tid til at skabe en rolig atmosfære, så barnet er trygt og veltilpas.

Hvis du ønsker, at dit newborn-billede skal være uden tøj, er det en god idé at give babyen løst tøj på, der ikke giver mærker på huden – og også gerne tøj, der er nemt at tage af. Vi sørger for, at der er varmt i studiet, så den lille ikke kommer til at fryse.

Fotostudiet ligger i Horsens midtby, og der er gratis parkering lige ved døren. Vi har puslebord, blespand og mikroovn til opvarmning af mælk, og her er plads til barnevogn.

 

bubblemedia