Børneportrætter

Børneportrætter

Et godt børneportræt er et portræt, der er taget på dit barns præmisser. Det er et billede, der viser ham eller hende lige som de er – så I kan kende jeres krudtugle, spasmager eller mere stille og eftertænksomme barn i billedet. Med masser af tid og tålmodighed får vi barnet til at føle sig tilpas, så vi kan fange de forskellige skønne ansigtsudtryk.

Børneportræt af tre søskende med stiger som rekvisitter Lillesøster ridder på ryggen af storebror – børneportræt Børneportræt af kær lille pige i fin blondekjole siddende på en stol, hun er omkring 1 år Portræt af to piger, der sidder på gulvet med deres søde lille hund imellem sig Billede af glad lille dreng, der kører på en rød retro legetøjsbil Børneportræt stillet op som photoshoot af tre piger i ens tøj Klassisk børneportræt af dreng, der smiler stort – blå baggrund Børneportræt i gammeldags look af lille pige – billedet ser romantisk og slidt ud på en gang Portrætbillede af to søskende, lillebror og storesøster, med trævæg som baggrund Børneportræt af lille dreng i fuld figur, han går hen mod kameraet, baggrunden er helt hvid Portrætbillede af dreng med frækt glimt i øjet, han er ved at bestige en skammel Børneportræt, der viser en piges ansigt tæt på og med sort baggrund Fotografi af dreng på 2-3 år, der kører på en lille rød retrobil Børnebillede af to piger, der sidder på betonmur med grå himmel som baggrund Børneportræt af tre søskende, der ligger ned ved siden af hinanden med ansigterne mod kameraet Børneportræt af dreng med store blå øjne, der ser lidt alvorlig ud

Portræt på barnets præmisser

Et godt børneportræt er udtryksfuldt og har den rette energi, som ikke kan fremtvinges på kommando – det kræver sin fotograf. Fotograferingen skal være på børnenes præmisser, både sjov og hyggelig, så vi opnår, at børnene får en positiv oplevelse og at fotosessionen resulterer i udtryksfulde billeder.

Er det et 8 måneder gammelt barn eller en 6-årig krudtugle, der skal fotograferes? Det har stor betydning for fotosessionen, hvor gammelt barnet er – og hvordan dagsformen er. Derfor tilpasser vi os altid det enkelte barn på den enkelte dag.

Børneportræt – sådan foregår det

I får altid en times fotosession, så der er rigelig tid til, at barnet får vænnet sig til omgivelserne. Inden vi går i gang, bruger vi tid til at snakke og pjatte lidt med barnet, så barnet føler sig mest muligt trygt.

Alt udstyr er stillet op, og teknikken er på plads, inden vi begynder at fotografere. Når barnet er klar, knipser fotografen løs, så vi sikrer os en serie portrætter, som I kan vælge imellem. Typisk tager vi 20-30 billeder, som vi sammen kigger på på en stor skærm. Vi taler om, hvad man kan bruge de forskellige billeder til, vi sætter dem sammen i serier og vi sammenligner dem med hinanden, så I har den bedste forudsætning for at vælge de endelige billeder. 


Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid til et børneportræt.

 

bubble