Bryllupsbilleder

Bryllupsbilleder

Hvilken bedre måde at mindes jeres store dag end ved at kigge på flotte bryllupsbilleder? Som professionel fotograf med stor erfaring inden for bryllupsfotografering sørger jeg for, at I får en masse gode billeder fra dagen – skarpe billeder uden røde øjne, taget fra de rigtige vinkler og hvor I bare stråler.

Bryllupsbillede af brudepar i grøn æbleplantage Brudepar i en regn af ris – øjebliksbillede Bryllupsbillede i en skov, fotograferet nedefra Sort-hvidt bryllupsbillede – brudeparret står på en strand Billede af brudepar foran vand – han kysser hende på kinden Brudepar foran festlokale – en smuk gammel bygning Bryllupsbillede hvor han bærer hende. I baggrunden anes vand og smuk bygning Sort-hvidt billede af brud, der føres op ad kirkegulvet af sin far Bryllupsbillede af afslappet par i naturen. Han læner sig op ad et træ Tillykke med brylluppet – billede af brudepar der skåler med hinanden Bryllupsbillede taget i naturen med vand i baggrunden Bryllupsfoto af smuk brud og brudepiger Billede af brudepar, der står foran vand i blæsevejr – sløret blafrer i vinden Foto af brudepar foran alteret – står med siden til og kigger hinanden i øjnene Bryllupsbillede af brudepar i kornmark Bryllupsbillede af brudgom, der kører sin brud hjem i veteranbil Bryllupsbillede i naturen – sort-hvidt Bryllupsbillede – stemningsbillede af champagne, glas, hestesko og brudebuket Brudgom bærer sin brud foran trappe til slot – bryllupsfoto Bryllupsbillede af brudepar, der går i grøn skov Cool brudepar fotograferet foran væg

Bryllupsbilleder – når alt skal være perfekt

I skal giftes. Den store dag venter. Måske den største i jeres liv. Og den finder kun sted én gang. Derfor er det vigtigt, at I får taget nogle fantastiske billeder til brylluppet. Bryllupsbilleder, I kan kigge på med glæde flere år efter og på den måde opleve dagen igen. Vi sikrer den optimale fotodækning af jeres bryllup. Vi ved, hvor vigtig dagen er, og vi er vores ansvar meget bevidst. Intet bryllup er standard, og derfor har vi ingen pakkeløsninger. I kan selv frit vælge, hvordan jeres bryllup skal foreviges:

 • Brudens forberedelse
 • Portræt på location
 • Selve vielsen
 • Receptionen
 • Festen inkl. brudevalsen
 • Udvalgte situationer som fx vielsen, talerne, bryllupskagen, gæsteportrætter
 • Og alt derimellem …

Personlige bryllupsportrætter

Hvert bryllup er unikt, hvilket giver muligheden for at kreere noget specielt, der afspejler jeres personlighed. Vi sørger for æstetiske bryllupsportrætter i en moderne, afslappet stil. Portrætterne kan laves på mange måder, og årstiden spiller ofte en rolle i, hvad parret og fotografen finder på.

Bryllupsreportage

Fotografen kan diskret deltage i jeres dag fra start til slut og få lavet en serie af øjebliksbilleder, der dokumenterer dagen i alle detaljer med alle dens fantastiske stemninger og følelser. Få foreviget den store begivenhed ved en flot bryllupsreportage: Gæsterne, brudens ankomst og turen op ad kirkegulvet, brudeparret, der forlader kirken, riskastning, lykønskninger, bryllupskagen, brudevalsen m.m.

Sådan foregår det, når I skal have taget bryllupsbilleder

Inden: Typisk kommer brudeparret ind i fotostudiet inden brylluppet og taler om forventninger, ønsker og muligheder. Vi sammensætter en pakke, der passer til jeres bryllup.

På dagen: Vi fotograferer løs som aftalt. Vores store erfaring med bryllupsfotografering i Horsens og omegn betyder, at vi er hjemmevant på de fleste locations i området. Det betyder også, at vi styrer fotograferingen med sikker og professionel hånd, så de ofte stramme tidsplaner bliver overholdt.
Og skulle vejret vise sig fra sin mindre charmerende side på dagen, har vi altid den mulighed at tage billeder i vores studie i midtbyen.

Efter: Sammen kigger vi på alle billederne og udvælger de bedste. Som fotograf kan man se muligheder i et billede, som kan gøre et godt billede til et meget godt billede ved fx at beskære, ændre på lyset etc.

Gode råd

 • Valget af en location er absolut afgørende for bryllupsportrætterne – jo flere forskellige interessante muligheder en location har, jo flere spændende billeder.
 • Snak med præsten om mulighederne for også at bruge kirken til portrætfotografering.
 • Overvej at inddrage for jer vigtige personer i gruppebilleder.
 • Det er en god idé at tage én af gæsterne med, da der er en del udstyr, der skal flyttes under fotosessionen. Bruden må gerne tage nogen med, der sørger for, at håret/kjolen/sløret sidder, som det skal.

Vi tilbyder en uforpligtigende snak med udgangspunkt i netop jeres ønsker, så vi kan sammensætte den løsning, der passer jer bedst. 

Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid til en snak.

bubble