Gruppebilleder

Gruppebilleder

Gruppebilleder, hvor hele familien eller hele søskendeflokken er foreviget på én gang, er meget populære. Især blandt dem, der modtager dem. Der er mange aspekter at holde styr på, når der skal tages et godt gruppebillede – overlad derfor trygt opgaven til os, så du er sikker på at få et billede, hvor alle tager sig godt ud.

Gruppebillede i sort-hvid af tre søskende, to drenge og en pige Gruppebillede af tre små søskende. Storebror står op, og de to mindre søstre sidder på hver sin stige Gruppebillede i farve af fire unge mennesker, to piger og to drenge, der står op ad en rå betonmur Gruppebilleder ruppebillede af hele familien – 17 personer i helfigur smiler på billede i bredformat Gruppebillede af mor og hendes tre sønner, alle har sort bluse og mørkeblå bukser på Gruppebillede af otte børnebørn, der sidder og står omkring brun sofa og stol En mor og hendes tre børn på gruppebillede, der er taget tæt på og i farve Seks unge mennesker poserer på gruppebillede, alle smiler stort Gruppebillede af familie på fem – alle har mørkt tøj på Stor familie med voksne og børn poserer med yndlingsting på gruppebillede Familie med tre kvinder og en mand i afslappet gruppebillede Mor, far og to små børn ligger i rundkreds på gulvet med hovederne mod hinanden på gruppebillede Gruppebillede i sort-hvid af familie med deres første barn Gruppebillede i sort-hvid, hvor alle fire personer kigger på hinanden Gruppebillede i bredformat, 17 personer i 4 små grupper ved siden af hinanden

Et gruppebillede skaber stor glæde

De nærmeste vil altid sætte stor pris på at modtage et flot billede af dem, man holder af. Det er jer, der skal være i fokus, når vi sammen skaber billeder, hvor I er "til stede". Resultatet bliver et nærværende billede til stor glæde for den eventuelle modtager og jer selv.

I har sikkert egne idéer vedrørende billedets opstilling og stemning, og vi skal nok hjælpe jer med at realisere dem i et unikt billede. Det er fx en mulighed at tage forskellige rekvisitter med, som fortæller noget om de enkelte personer. Her er eksempler på de mest almindelige gruppebilleder:

  • Billede af børneflokken – søskendebillede
  • Familiebillede af den nære familie
  • Billede af alle børnebørn og/eller oldebørn
  • Billede af voksne børn
  • Generationsbillede af hele familien

Endelig et gruppebillede, hvor alle ser godt ud

I har sikkert set gruppebilleder med mange mennesker, hvor der er mindst en person, som står med lukkede øjne, vrænger ansigt eller lignede. Ved at tage flere billeder med få personer ad gangen og til sidst sammensætte dem i ét stort billede, sørger vi for, at alle ser godt ud på billedet. Og vi sørger for, at I står på en måde, så det danner en flot enhed i det endelige billede.

Gode råd til påklædning

Ved fotografering af flere personer sammen, er det en god idé at afstemme påklædning med hinanden, så der fx ikke kommer en person i mørkt, mens resten er i lyst eller omvendt. Undgå helst motiver og store skrifttyper på tøjet.

Ring på tlf. 2556 6110 og få en snak om mulighederne.

 

bubble