Institutionsfoto

Institutionsfoto

I de fleste institutioner er det en fast årlig tradition at få taget gruppebilleder af børnene og medarbejderne i vuggestuer og børnehaver. Det er dejligt for både børn og forældre at have billeder med børnene, som de kan snakke ud fra og gemme som et minde, til når barnet bliver ældre. Vores koncept er sammensat, så der er mindst muligt arbejde for medarbejderne forbundet med fotograferingen.

Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto Institutionsfoto

Gruppebilleder og børneportrætter til daginstitutioner

Gruppebilleder af børnene i vuggestuer og børnehaver er ofte en fast tradition – og det er noget både børn, forældre og medarbejdere i daginstitutionen sætter pris på.

Men vi ved, at det også kan være lidt svært at finde tid og overskud i en travl hverdag, så derfor er vores koncept sammensat, så der er mindst muligt arbejde for medarbejderne forbundet med fotograferingen. Groft sagt skal de bare aftale en tid med os, så sørger vi for resten – herunder information til forældrene om den forestående fotografering.

Sådan foregår gruppefotograferingen af børnene

Vi møder op den pågældende dag på det aftalte tidspunkt.

Vi finder et egnet sted til fotograferingen - det kan være indenfor eller udenfor alt efter vejr.

Børnene bliver fotograferet i de relevante grupper - her sørger en medarbejder for at samle børnene. Det tager kun ca. 3 minutter at fotografere en gruppe børn.

Gratis for institutionen

Det er gratis for institutionen at få taget billederne. Omkring en uge efter fotograferingen hænger vi billederne op i institutionen, så forældrene kan bestille billederne og afregne direkte med os. Igen er der intet arbejde i det for medarbejderne.

Priser for gruppefotos er hhv. 13 x 18 cm: 50 kr. pr. stk. og 20 x 30 cm: 90 kr. pr. stk. Derudover kommer evt. forsendelse med PostDanmark.

Ring på tlf. 2556 6110 og lad os tage en snak om fotografering i din institution. Jeg dækker Horsens og omegn (en radius på ca. 30 km).

Portrætfotos af børnehavebørn og vuggestuebørn

Vi tilbyder naturligvis også at tage individuelle portrætbilleder af børnene. Vores erfaring er, at det er bedst, at forældrene aftaler en tid, hvor de kommer hen i vores studie med børnene, så de kan blive fotograferet der i rolige omgivelser. Søskende er også velkomne til at være med på billederne.

Prisen for fotografering og 2 stk. 13 x 18 cm fotos er kun 200 kr.

Øvrige priser og størrelser:

13 x 18 cm: 80 kr. pr. stk.

18 x 24 cm: 150 kr. pr. stk.

24 x 30 cm: 250 kr. pr. stk.

30 x 40 cm: 350 kr. pr. stk.

Ønsker forældrene at få taget individuelle børneportrætter, kan de bestille tid til fotografering i fotostudiet midt i Horsens pr. tlf. 2556 6110.

bubblemedia