Månedsbilleder

Månedsbilleder

Når man har små børn, opdager man for alvor, hvor hurtigt tiden går og hvor hurtigt de vokser. Ved at tage et billede hver måned af barnets første leveår kan du ’dokumentere’ barnets udvikling. Til stor glæde for både dig som forælder og for barnet senere. Ved at lade os tage billederne er du sikker på at få skarpe billeder i god kvalitet.

Lille pige på 1 år står op, mens hun holder mor og far i hænderne på sit sidste månedsbillede Månedsbillede af dreng i hvid undertrøje, der kører på en rød retro legetøjsbil Baby ligger med ansigtet mod kameraet, månedsbillede i farver med hvid baggrund Lille baby på 4 uger får taget sit første månedsfoto i fars trygge arme Månedsfoto af dreng på 8 måneder klædt ud i leopardkostume Dejlig basse får taget sit månedsbillede med bar mave, bukser, seler og kasket Lille pige får gyngetur i fars arme til månedsfotograferingen Månedsbilleder Månedsbilleder Månedsbilleder Lille baby ligger og slapper af på fars arm, sort-hvidt billede med sort baggrund Månedsbillede i farver af pige på 10 mdr., der gynger på en legetøjssvane Månedsfoto i sort-hvid af lille dreng, der ligger på ryggen og holder fast i sine fødder Månedsbillede af dreng på 8 mdr., der sidder ved siden af sin tøjkanin og bliver fotograferet med ryggen til Flyvetur – pige på 3 mdr. bliver holdt i luften af mors arme til sit første kvartalsfoto Fin lille pige med perlekæde om halsen og lyserød sløjfe i håret til månedsfotografering Månedsbillede af glad dreng på 10 måneder med briller og sixpence Månedsbillede af dreng, der leger med bobles fisk, sort-hvidt foto Far løfter stolt sin lille søn, månedsbillede i sort-hvidt med sort baggrund Månedsbillede af pige, der sidder på en stol, fotografiet er i sort-hvid Far og søn til månedsfotografering, far med solbriller og søn med kasket Månedsbillede med træskib som rekvisit, stemningsfuldt i farver Mor og søn poserer på månedsbillede i sort-hvid Månedsbillede af dreng i træflyvemaskine og med pilothue på Stemningsfuldt månedsbillede af mor og søn i gråtoner

Mit første år – en serie på 12 billeder

Det første leveår udvikler et barn sig hurtigst og mest markant, og gennem et år tager vi billeder hver måned i et forløb, som viser udviklingen bedre end noget andet. Det kan komme til udtryk i, at barnet fx:

  • kan ligge på maven
  • har lært at sidde
  • kan kravle
  • undersøger og tager fat i fødder
  • kan stå op

Vi har masser af spændende rekvisitter til opstilling, så I kan vælge mellem forskellige udtryk i fotoet. Hvis barnet har en yndlingsbamse eller favorit legetøj, kan I også tage det med. Det er sjovt at kigge på og tale om, når barnet bliver ældre.

Pris for månedsbilleder

Kun kr. 375 pr. gang

Du får i alt 12 stk. 9x12 billeder – inkl. 1 stk. 18x24 gratis ved afsluttet forløb.

Månedsbillederne kan leveres løse eller i en mappe. Søskende må gerne være med på ét af billederne.

Fotostudiet ligger i Horsens midtby, og der er gratis parkering lige ved døren. Vi har puslebord, blespand og mikroovn til opvarmning af mælk, og der er plads til barnevogn. 


Ring på tlf. 2556 6110 og bestil tid til månedsfotografering af den lille guldklump.

 

bubble