Medarbejderportrætter

Medarbejderportrætter

Virksomheder kan bruge medarbejderportrætterne i mange sammenhænge. På hjemmesiden, på visitkort, i annoncer etc. Derfor er det vigtigt, at billederne er ensartede, skarpe og flotte. Det er billigt at få os til at tage billederne af medarbejderne – og resultatet bliver både medarbejderne selv og virksomheden stolt af at vise frem.

Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter Medarbejderportrætter

Et professionelt medarbejderportræt gør en forskel – og koster fra kun 250,-

Medarbejderportrætter (og alle andre billeder i øvrigt) sender et signal om din virksomhed til potentielle kunder. Derfor gør du dig selv en tjeneste ved at sørge for, at billederne er flotte og professionelle, hvis I har medarbejderbilleder på fx hjemmeside, visitkort og andre markedsføringsmaterialer.

Ved at få en fotograf Frederik Laugesen til at tage alle personalefotos sikrer du:

  • et professionelt udtryk – skarpe billeder og flot lyssætning
  • et ensartet udtryk – dvs. samme baggrundsfarve og samme vinkel
  • at medarbejderne er glade for portrættet – ved et minimum af redigering fjerner vi eventuelle mørke render under øjnene og uren hud og sikrer et realistisk og naturligt look.

Prisen for et medarbejderportræt starter ved 250 kr. pr. stk., og din virksomhed må frit bruge billedet alle de steder, I ønsker.

Forskellige setups for medarbejderfotografering

Der er primært tre forskellige setups for fotografering af medarbejdere:

Fotografering i virksomheden

Dette er en økonomisk attraktiv løsning, især hvis der er mange medarbejdere. Jeg kommer ud i virksomheden og tager billederne. Det betyder, at hver medarbejder kun skal bruge ca. 10 minutter på fotograferingen. Hvis der senere kommer nye ansatte til, kan de komme ind i studiet og få taget deres portræt.

Priserne for et medarbejderportræt er 250 kr. pr. stk., hvis I er 15+ medarbejdere.
Er I færre end 15 ansatte, er der et opstartsgebyr på 1.000 kr.

Fotografering i studiet

Her kommer medarbejderne ind i studiet i Horsens midtby og får taget deres billede. Dette er en løsning, som passer til virksomheder, hvor der er få ansatte eller hvor det kan være svært at samle medarbejderne i samme tidsrum i virksomheden.

Priserne for fotografering i studiet er 250 kr. pr. billede, hvis I er 15+ medarbejdere. Er I færre end 15 ansatte, er der et opstartsgebyr på 1.000 kr., som dækker fotografering af 2 medarbejdere. Herefter er prisen 250 kr. pr. billede.

Fotografering on location

Dette er den unikke løsning for dig, der ønsker, at virksomhedens medarbejderportrætter skiller sig ud og fortæller en historie om, hvilken type virksomhed I er. I kan vælge en lokation eller vi kan sammen drøfte mulighederne. 

Her starter priserne ved 1.500 kr. Tilbud gives ud fra opgavens art.

Ring på tlf. 2556 6110 og få en snak om, hvordan du ønsker dine medarbejderportrætter.

bubblemedia