Portrætter

Portrætter

Ingen kan stoppe tiden! Men en erfaren fotograf kan fange øjeblikket med et godt portræt af dit barn - eller måske et bryllupsfoto af dig og dit livs kærlighed. Du kan også få taget professionelle erhvervsfotos til jobsøgning eller firmahjemmeside i fotostudiet på Blumersgade 6 nær Horsens centrum.

Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter Portrætter

Book portrætfotografering i Horsens

Når du booker fotografering, får vi en snak om, hvad du skal bruge portrætterne til, og hvilken stemning de skal udstråle. Du kan forvente, at vi tager mange fotos, så vi har noget at vælge imellem! Efter fotograferingen ser vi sammen på dine fotos på storskærm og udvælger dem, du vil bruge.
Til sidst redigerer vi, så fotografierne udstråler netop den stemning, du ønsker.

Danskerne googler, før de køber. Sælg mere med erhvervsfotografering

Du ved sikkert, at de fleste af os googler, før vi shopper online. Men ved du også, at om-siden er en af de mest besøgte sider på firmahjemmesider? Derfor kan gode fotos styrke virksomhedens salg markant.
Du kan selvfølgelig også bruge medarbejderportrætterne i brochurer, på visitkort og i salgsbreve.
Erhvervsfotografering foregår oftest i fotostudiet, hvor der er god plads, hvis en medarbejdergruppe skal fotograferes sammen før portrætfotografering af hver enkelt ansat.

Fang arbejdsgiverens interesse med et godt portrætfoto til CV

Vidste du, at en arbejdsgiver typisk kun bruger 20 sekunder på at skimme din ansøgning og CV? Derfor kan et portrætfoto sikre dig meget større chance for at få jobbet.
Men det skal selvfølgelig være et godt foto – ikke et tilfældigt feriebillede. Du skal kunne genkende dig selv i portrætfotoet, og det skal give indtryk af en oprigtig og velkvalificeret jobansøger. Se galleriet med erhvervsportrætter til jobansøgninger og virksomheder

Få flotte fotografier af dine børn

Som forælder kender du følelsen af, at tiden bare flyver, mens dage bliver til år! Derfor skal du ikke snyde dig selv og dit barn for gode fotominder.
Vi fotograferer gerne dit barn på livets store dage, fx til konfirmation og fødselsdag. Men du kan selvfølgelig også booke børnefotografering uden anledning – bare fordi du også elsker dit barn på en almindelig tirsdag i gråvejr!
Eller hvad med et månedsabonnement, hvor dit barn bliver fotograferet hver eneste måned til fast lav pris?
Læs mere om månedsfotografering af dit barn  - eller se galleriet med konfirmationsfotos.

Book tid til bryllupsfotografering

Når du gifter dig, skal du selvfølgelig have stemningsfulde fotografier af dig selv og den, du elsker.
Vi kan fotografere jer on location - eller tage et parportræt af jer i fotostudiet.
Se bryllupsgalleri her.

3 tips, når du booker portrætfotografering

De fleste mennesker er ikke vant til at gå til fotograf. Men der er ingen grund til nervøsitet!
Her er en stribe nemme tips til, hvordan du får det allerbedste resultat af portrætfotograferingen. 


  • Tag hjemmefra i god tid, så du ikke skal stresse. Vi skal have tid til at snakke sammen før fotografering – det sikrer det bedste resultat.
  • Vælg enkelt og behageligt tøj. Tag gerne flere sæt med, fx en sort og en hvid bluse, så finder vi sammen den farve, der understreger personligheden bedst.
  • Vær åben for, at der er masser af muligheder i de fotografier, der bliver taget i studiet! En erfaren fotograf kan nemlig redigere med lys, farver og retouchering, så udtrykket bliver et helt andet, end det du ser på skærmen.

Skriv til frederiklaugesenfoto@gmail.com, hvis du har spørgsmål.
Vi ses i studiet i Blumersgade.

bubble